Веч р н жно сп вав колискову...

ВЕЧІР НІЖНО СПІВАВ КОЛИСКОВУ...
 
Вечір ніжно співав колискову,
Навіть сонце на небі приспав.
За хмаринки ховав утому.
Місяць зіроньки розсипав.
 
Кожна зірка до нас моргала,
Шепотіла тихенько: "Спи...",
Нишком нічка уже наступала
Й дарувала всім гарні сни.

 
9.07.2016.
 

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький
ID: 681673
Рубрика: Вірші, Пейзажна лірика
дата надходження: 03.08.2016 21:05:21
 
© автор: Світлана Крижановська


Рецензии