Я там буду

Я лише валіза
Всім заповнена ущерть,
Я не із заліза,
Тож мене чекає смерть.

Я лише торбина
Вживана багато літ
Й втому є причина
Врешті кинути цей світ.

Та є в мене розум,
Пізнає він білий світ,
Люди ми й всі разом
Вже продовжимо політ

У безсмертя люду,
У велике майбуття,
І я теж там буду
Через розум й почуття.
02.08.16.


Рецензии