Де болотечко?!

ЖАБЕНЯТКО,ЖАБЕНЯТКО...
IЗ БОЛОТА ТА НА ГРЯДКУ
НА ЦИБУЛЮ,НА КАРТОПЛЮ
ТА НА МОРКВУ I КВАСОЛЮ

ВИГРIБАЛО СОБI ДIРИ
АЛЕ Ж ГРЯДКА НЕ БОЛОТО
КОМАРIВ ТАМ НIЦ НЕ ВИДКО
ЖАБЕНЯТI СТАЛО БРИДКО

ПОМУТНIЛО В ГОЛОВI
НIЖНА ШКIРКА ПЕРЕСОХЛА
ОЧI ЗВЕЛО ДО ГОРИ
I ВОЛАТИ СТАЛО-НI!..

ТАЯ ГДЯДКА...НЕ МОЄ!..
ДЕ Ж БОЛОТЕЧКО МОЄ?!


Рецензии