Фернандо Хосе Торрес Санс

   Fernando Jose -
met you once.
Fernando Jose
Torres Sanz.
   Al-Ninno - your name -
people that call.
- what best is game?
- This is football.

   By you well see -
teams your, chico -
Liverpool, Chelsea,
Atletico.
   Wee are fanats,
wee like football.
Wee wait, Nando,
from you good goal.

   Фернандо Хосе,
в поле твой шанс.
Фернандо Хосе
Торрес Санс.
   Эль-Ниньо - любой
так тебя звал,
про ветер другой
он забывал.

   Помним, где ты
играл, чико:
Ливерпуль, Челси,
Атлетико.
   Мы - фанаты
класс-футбола.
Ждём мы, Нандо,
твоего гола!

8.07.2016 https://youtu.be/bf6B9JU0Yu4


Рецензии