Всi квiти Галицького ринку

- Пане, квіти!

- Купуйте! Я вступлю!

- Ось, дивіться, троянди які!..

- Куплю... Якось я все у вас куплю, –
мов кордон, галасливі жінки…

Я і справді готовий купити
весь цей ринок і всі квіточки...
Але потім де квіти подіти?
Не вертати ж: «Беріть, жіночки»...

Ми з тобою домовились просто:
не дражнити любов'ю людей.
А життя без букетів – то проза.
Ми домовились... Хай вже буде...
 
Заздрість плаче за спинами різне.
Наче ми двоє грішних страшних.
...Якось ринок в букет один візьму
і до ніг тобі кину – при всіх!


Рецензии