Успiшний

Особистий кабінет,
Особистий туалет,
Особиста охорона
Й власна є життєва зона.

Особистий парк авто
І підлеглих людей сто,
Особистий є писака,
Всі промови він каляка.

Особистий повар є,
Що годує всім що є
В світі білому усюди,
Де живуть усякі люди.

Особистий має банк
Й бізнесовий вищий ранг
Та мільярди у офшорах,
Де і зАмок має в горах.

Це успішний наший пан,
Кращий друг він громадян,
Хоч і всіх експлуатує,
Хоч і стогін їхній чує.

Нехай буде як і є,
Що досяг, то все твоє,
А успішний буде жити
І людей завжди дурити.
01.08.16.
               


Рецензии