Наший барсик

НАШИЙ БАРСИК СУМУВАВ
ВIЧКИ ВIН ВIД НАС СХОВАВ
НЕ ПУСКАЮТЬ  ПОГАНЯТИ
А ЕНЕРГIЇ ЗА КРАЙ

БАРСИК,БАРСИК,ЩО З ТОБОЮ?
ОКО Й ВУХО ПРИПIДНЯВ
НОСИК ГЕТЬ ЗАСОХ НЬОГО
НАВIТЬ ХВОСТИК НЕ ВИЛЯВ

БАРСИК,БАРСИК БУДЬ ТИ ЧЕМНИЙ
БО ТЕРПIННЯ НАД УСЕ...
ЯК БИ ТИ НЕ ХТIВ ГАНЯТИ...
ОСЬ ГОСПОДАР Є! НЕВЖЕ?!


Рецензии