Ой, цвiркунчiку
Що співаєш, мій друже?..
Вечір тихий, духмяний, бо літній
Теплим подихом круже.
Зорі сяють - сріблястії очі...
Завмира все навколо.
Проти темної, пізньої ночі
Лине дивнеє соло!
Ти співаєш мені колискову?..
Ти цвіркочиш невпинно...
Наче милу ведеш ти розмову.
Сон вінчає гостинно.
Засинаю дитинно.
Свидетельство о публикации №116080105413