Зачарована словом
Тільки волі ніяк не шукаю.
Навпаки, розчіняю долоні
І перлинні слова всі збираю.
Прошу їх:"Полетіть, зачаруйте
Від зневіри спустошені душі,
Світлі мрії, надії даруйте,,
Запаліть і здолайте байдужість!"
В силі слова відродиться знову
Віра в краще, світліше майбутнє,
Слово, впевнена, з Богом у змові,
Бо велично-прекрасне й могутнє!
Свидетельство о публикации №116080105322