Лист з в йни

Так треба знаеш, за те що як було забудь
Тії шакали посипали сьогодні вранці
Смертельним вогняним дощем.
Поля горіли, люди і машини
І сльози рвали кожного із нас.
Хоча ті каплі були лиш наружі
У сердці стила кров ждучи наказ.
Війна .Тут жАлю не треба.
Хоча молитву кожен з нас чита.
Живим якщо останусь, поставлю свічку.
Ось все що мав тобі сказать.


Рецензии