Пiснею стану

 
  Піснею стану, я в ній не сховаюсь,
  Тугу пекучими вил"ю слізьми,
  Тихо до Бога звернусь і покаюсь:
  "Біль мій, Господь, у долоні візьми!"

  Вітер його віднесе і покине,
  Сльози омиють, (причастя святе!),
  Пісня молитвою тихою лине,
  Камінь з душі покаяння оте.


Рецензии