Оберти

Не йду по дорозі,
Не пливу течією.
Я лежу на підлозі
Від роздираня душею.

Моє тіло розбите.
Все, що було- я втратив_
Та я більше не мати
Не буду більше, ніж втратив.

Десь забігався я трошки,
Сумувати починаю.
Мої очі ловлять мошки,
А я сльози витираю_

Все, що треба- завжди маю,
До зими якось дійду_
А що далі.. Я не знаю!
Доти доки ще живу_


Рецензии