Лезги чlал
Зи дидед чlал,багъри чlал!
Гьикьван рикlиз хуш я вун заз,
Зи уьмуьрдин мани чlал!.
Эгер вун захъ хьаначиртlа,
Рикlе дердер къалин тир.
Захъ фикирар амачиртlа,
Зи акьулни кьери тир.
Лезги чlалан гафар михьи,
Зи шиирра къугъвазва.
Фикирар зи лугьуз хци,
Ширин мецел рахазва.
Лезги чилин я вун девлет,
Бубайри чи хвейи чlал.
Гьамишанда ийиз гьуьрмет,
Хуьда за вун,лезги чlал!
Свидетельство о публикации №116073106694