Брутальний мужчина, або Жiночий брудершафт

- Ви чесно скажіть: Ви вважаєте – я легковажна?
Що без попередження і без прелюдій прийшла?
А, може, прелюдія в справжнім коханні – не важно?
А те лиш важливо, що руку я Вам простягла?

Ось я – перед Вами, а Ви – мій брутальний мужчина.
Мужчин – океани. Брутальних мужчин – не знайти.
Ні, Ви – не ікона, проте, Ви – як вдала світлина.
Від першої миті хотіла сказати Вам: «Ти»...

Давайте, ми вип'ємо на брудершафт за нагоди.
Як Вам буде зручно, покличте – одразу прийду.
Пробачте, можливо, не встигну вдягнути щось модне.
Покличеш – і я босоніж на край світу піду...


Рецензии