Не страчу

Калі я гляжу на твой вобраз,
Я цябе чую, я цябе бачу.
Ты мяне разумееш,
Я цябе ніколі не страчу.
У твоім поглядзе я бачу,
Тваё каханне, тваі блакіты
Мараў, думак, цяплыні.
Яны не будуць разбіты.
Я цябе абяцаю, усё будзе.
Я аддаюся цябе, давяраю.
Мне, магчыма, трэба
У гэтым прызнацца. Я таю.
Я цалкам апускаюся да цябе,
Я моцна заграз у гэтым.
_________________________
Я. Цябе чую.
Я. Цябе бачу.
І я.
Ніколі.
Гэтага.
Не страчу.


Рецензии