Блюз нерiшучих мужчин

Я, напевно, і сам не люблю нерішучих мужчин.
Може, це через те, що я іноді був нерішучим.
І мене моя память тривожить, штовхає і мучить.
Бо ознака усіх нерішучих мужчин: ти – один...

Я не вірю, як кажуть, що, ось, нерішучість мине –
нерішучі мужчини облишать свою нерішучість.
Нерішучий хай сам собі власну рішучість доручить.
Нерішучі без дії не переконають мене.

Скільки їх, нерішучих, зробили дурних помилок.
Скільки доль покришили, зламали жіночих, дівочих.
Я не дав би їм права дивитись у очі жіночі.
Не люблю нерішучих мужчин – за нещасних жінок.

От тому я і сам не люблю нерішучих мужчин.
І минув вже той час, коли був і сам нерішучим.
І мене нерішучі тривожать, штовхають і мучать.
Бо нещастя мужчин нерішучих: ти – сам, ти – один...


Рецензии