Та не думайте ви так...

Якщо думаєте "паную над жінками"
то дуже помиляєтеся ви
кожна жінка вас введе в оману
і кінець кінцем,досягне мети

Ласкавим словом,обніме,поцілує
усмішка ніжна засяє на вустах
незчулися ви,а жінка вже панує
а вам здається пануєте(в думках)

Природа нас коханням наділила
дуже вже велике почуття
але ви вдумайтесь,що вона зробила
і як спотворює сімейне прожиття.

Проходить рік,потім другий,третій
Прийшли негоди,скандали та обман
і дивишся...пропало вже кохання
а в голові остався лиш дурман.


Рецензии