Одружились молод
обоє з інтернату
от сидять собі міркують
де нам взяти хату.
Щоб наймати десь квартиру
нам не по кишені
та ще требують платити
євро та зелені.
Мабуть підем в гуртожиток
у різні кімнати
і будемо з тобою
нарізно там спати.
І так важко у них груди
здіймались зітханням
де ж ми тепер будем
займатись коханням.
Свидетельство о публикации №116073002551