Креативне кохання

Рай наш поділити нереально
В ному ми прив'язані за душі
Дно у річці чисте і дзеркальне
Душі наші спільні ще чистіші

М'ятний присмак літа пахне з ранку
Сонце наше терпко так заходить
З тобою як раніше до світанку
Пливемо по воді, де місяць бродить

Відцвівші пелюстки твоїх тюльпанів
Солодким нас вкривають ароматом
Ті витівки плекались із туманів
Він став для нас бамбуковим халатом

В дощах ми випивали день та вечір
На ніч лиш жадну спрагу залишали
Малюнок із тату заліз на плечі
Як майстер, ми по крові малювали

Солодка ніч, як цукор чи черешня
Нас сонними під ранок аж розбудить
За руки знов сплетемось обережно
До того, як почнуть ходити люди


Рецензии