Крем корега

Намазала вставні зуби
щоб не випадали
примінила крем "корега"
до цього не знала.

Посиділа хвилин десять
засміятись треба...
бо у цьому бачте їй
виникла пртреба.

Засміялась,отак щиро
і відкрила губи...
в цю хвилину,просто сміх
вилитіли зуби.


Рецензии