Друже Йване

Друже Йване, Василя синок,
Працював ти все своє життя,
Та пішов від нас і це був шок
І надіюся не в забуття.

Ти для дочок все зробив, що зміг,
Щоб вони не в бідності жили,
Нині ти на вічний спокій ліг,
Дай їм Бог щоб вдячними були.
               
Батька пам’ятали б все життя
І онукам розсказали теж
Про їх діда, про його буття
Й як дітей своїх любив без меж.

Боже милосердний, хай в раю
Відпочине вже душа його,
Батьківщину він любив свою
Й був господарем життя свого.
29.07.16.
               


Рецензии