До Музи

Обідилась моя муза
що назвав її медуза
ти медуза не горгона
що ота слизька із моря.

Я прошу тебе,зажди
не роби мені біди
бо міфічна та горгона
і гадюча і потворна

Як троянда ти для мене
але бігаєш від мене
вислизаєш як медуза...
Отака ти в мене Муза.


Рецензии