Двi зiрки холодних долоней
І їх не забути уже.
Двi зiрки долоней холодних
світили мене ще і ще.
Не знаю, що ми загубили
на тому старому столі.
Долоні, і гарні, і милі,
ураз мої руки знайшли.
Ми, наче школярики, двоє,
шукали листа й олівця.
Долоні зігрілися твої,
як їх притулив до лиця...
Свидетельство о публикации №116072900845