Боги

боги дивляться вниз, на землю,
не ховають за посмішки зуби...
боги бачать наші оселі,
а ми віримо, нас вони люблять...

богів на світі від сотворіння,
на пальцях рук хіба порахуєш?
кажуть боги, то наше коріння...
здається, що іноді ти їх чуєш...

боги іноді сходили з неба,
чи з'являлися з піни морської,
були вітром у просторі степу,
народились з уяви людської...

боги дивляться вниз на землю,
чи їм видно, що в душах-хащах?
в нас у кожного бог окремий...
і нам кожному - свій бог краще...


Рецензии