А вiрш невдалий - як любов невдала
Розправив крила, та не полетів.
І як би ти мене не цілувала,
та я вже розпрощатися хотів.
А вірш хороший – як любов хороша.
Не зрадить і у спину ніж не ткне.
І сто разів повторювати можеш:
«Цілуй...». Цілує… І не відштовхне.
А вірш щасливий – мов любов щаслива.
Твоє навік – ніколи не спливе.
Любов і вірш щасливі – те красиве,
що мимоволі у душі живе...
Свидетельство о публикации №116072900637