Мечтать не Вредно

\(._.)/ \(._.)/\(._.)/ \(._.)/\(._.)/ \(._.)/\(._.)/ \(._.)/\(._.)/


                ОПОИВ МЕЧТАНИЯМ
                ОТЧАЯНИЕМ ВОПИМ
                ВИТАЯ ЧЕМПИОНОМ

\(._.)/ \(._.)/\(._.)/ \(._.)/\(._.)/ \(._.)/\(._.)/ \(._.)/\(._.)/


Рецензии