Липнев1 дн1

Липневі дні такі завзяті,
                Жаркі останні, запашні...
Тож з днем народження мій брате,
                Й тобі невісточко пісні...!

Усі бажання хай здійсняться,
                Щоб неушкодженним з війни!!!
Любов зі щастячком юрмляться,
                В оселі вашій і душі!

Всевишній Бог оберігає,
                Та мати Божа у житті!
Добром лиш доля засіває,
                Усі стежиночки й шляхи!


Рецензии