Зiрветься тиша музикою мрiй...

Зірветься тиша музикою мрій
І небо рани хмарами загоїть...
У келиху улюблений напій...
Це час натхнення поміж супокою!

Спалахують щомиті від думок
Моїх доріг римовані рядки.
Наповнюється змістом кожний крок,
Мов вишиваєш бісером роки!

На підвіконні квіточка цвіте,
Вона так контрастує з небокраєм!
Подякую, тобі життя, за те,
Що я тобою так безмежно марю!

29.07.2016


Рецензии