Я не знаю, що на мене вплинуло

Я не знаю, що на мене вплинуло.
Аромати кави чи парфум.
Але так до тебе серце линуло,
що забувся чоловічий сум.

У кімнаті все перемішалося.
Розбиратись я і не хотів.
Я зізнаюсь, що мені здавалося,
я б той запах викрав, якби вмів.

Готували каву два метелики
тих дівочих, ідеальних рук.
Люстра старовинна попід стелею
розцвіла на поцілунків звук...


Рецензии