За вас я келих пiдiймаю

За вас я келих підіймаю -
Щоб в домі радісно було!
На мир ваш шлюб благословляю,
На спокій, щастя і добро!

За вас я п*ю, сьогодні, діти
І, щиро, Господа молю,
Щоб допоміг діток зростити -
Вам благодать зіслав свою!

Щоб все, завжди, у вас ладналось,
Бажаю біль не відчувать...
Щоби разом, лише, тримались -
Любить відверто, поважать!

Я у весь голос крикну : " Гірко! "
Щоб вам хотілось і моглось...
Для вас впаде хай, з неба, зірка -
Щоб все, замріяне збулось!


Рецензии