Тиша

Засумували клавіші,
Скрипічний ключ мовчить...
Рядок знайомий у вірші
Басисто так звучить...

У мі-мінорі весь хорал
Лунає болем скрізь.
Шукає вихід у астрал
Якийсь не скромний гість.

В очах ледь жевріє любов,
Мов вранішня зоря...
А тиші величний покров
Вколисує дитя...

27.07.2016


Рецензии