любов

Ніч темна ї тремтять вуста,
Обіймаю твої долоні.
Соковита трава густа;
Моє серце в твоєму полоні.

У природи своя краса,
У надії своє дозвілля,
А любов підійма в небеса,
Ій смакує своє свавілля.

Темна ніч та на небі зірки,
Місяць - свідок любовної суті,
Поцілунки, обійми палкі,
Тільки шепіт коханих чути.

А під утро взойде зоря,
Все укриє густим туманом,
Прошепоче: "...навіки твоя",
Прошепоче: "... твоїм коханим".


Рецензии