Хай буде щасливим...

У День цей врочистий, вам миру бажаю.
Хай буде міцним і стійким ваш союз...
З новою сім*єю вас поздоровляю -
Хай з вами, завжди, буде разом Ісус!

Живіть в розумінні, цініть, поважайте.
Хай шлях буде легким, яким ви пішли...
Підтримуйте завжди і допомагайте,
Бажаю, щоб мудрості море знайшли!

В печалі і в радості, будьте єдині
І вірність свою, наче клад бережіть...
Батьківську любов подаруйте дитині,
Бажаю добра вам у домі нажить!

Хай ваше кохання, повік не зів*яне!
Трояндами квітнуть, нехай, почуття...
Бажаю вам світлої долі, пошани -
Хай буде щасливим подружнє життя!

                Поздоровлення від матері дочці.


Рецензии