Лiтнiй вечiр

Десь сонце стає на коліна –
Главенствує вечір уже,
Бо він, як ведеться, незмінно
Любов для ночей береже.

З небес кавуном недоспілим
Наш вічний супутник сія…
Я серцем, від болю зотлілим,
Одне лиш згадаю ім’я.

Сьогоднішній вечір piano
Акордом ліричним звучить,
Шепочеться річка з туманом,
А берег зове відпочить.

Ось чути вже кроки поспішні
І супровід – нотками слів…
Вони, переливчасто ніжні,
Вплітаються в музику снів.


Рецензии