Лише Христос перем1г вс1 гр1хи

Ти поніс тяжкі страждання, муки,
Непорочний, Праведний, Святий.
До хреста прибили ноги й руки -
До хреста прибиті всі наші гріхи.

Обмиваєш всіх Своєю Кров'ю,
Чистий Агнець наш Господь Ісус;
Обгортаєш миром і любов'ю,
Бережеш нас від гріхів, спокус.

Всі свої тривоги, негаразди
Біля ніг Твоїх святих кладу.
Ти пошлеш підтримку мені вчасно -
Лиш в Тобі, Господь, її знайду.

Дякую за вірність, за терпіння,
За безмежну і святу любов.
Вирви геть гріхи мої з корінням -
На Голгофі Ти їх поборов.

Я не хочу більше розпинати
На хресті Тебе й ятрити рани знов.
Хочу у Тобі я возростати,
Ближнім всім нестИ Твою любов.

Укріпи, зміцни мене й підтримай,
Поможи стійкою в вірі буть.
Тільки Ти, Господь, один-єдиний
Всю змінити можеш грішну суть

І наповнити любов'ю аж по вінця
Святим Духом й силою Його.
Хай же слава, честь й подяка вічно
Тобі ллється з серденька мого!


Рецензии