Поганий лелека
За містом коханим моїм?
Нездалий із мене лелека.
Давно одшукав би твій дім.
Дивився б на тебе од ранку.
Як квітам напитись даєш.
На сонечко дивишся з ганку
і щастя щодня пізнаєш.
Я б тихо кружляв понад домом.
Сміливо прогнав би шулік.
І, може, я б навіть потому
сліди цілував твоїх ніг...
*********************************************
Лелека – символ мандрівників, сімейного благополуччя, щастя
Свидетельство о публикации №116072602406
ДЕНЁЧЕК БЫ ПОЛЕТАТЬ , КАК ОНА!
СПАСИБО! ВАМ!
ЛЯ-НИКОЛЯ!
Ирина Корьёва 2 26.07.2016 09:38 Заявить о нарушении