Гiднiсть i пiдлiсть

Революція була
Кажуть гідності,
Та притулок там знайшла
Зграя підлості.

Для багатих дає все
Влада їх крута,
Бюджет кожен із них ссе
Наче п’явка та.

А народ хай помовчить
Каже всім прем’єр
І людей береться вчить –
Потерпіть тепер.

Через рік  а може два
Буде легше жить,
Чули ми вже ці слова,
Годі люд дурить.

Справедливості нема
У підлоті цій,
Й так підбурює сама.
До народних дій
24.07.16.
               


Рецензии