Бажаю, молодi вам...

Бажаю, молоді, вам щастя!
Достатку, миру і любові.
Хай заплановане, все, вдасться,
Будьте веселі і здорові!

Порозуміння вам доволі
І ні краплиночки страждання...
Легкої, світлої вам долі,
Лише на краще, сподівання!

Хай вас Господь благословляє -
На спокій, злагоду, везіння.
Хай на взаємність наставляє -
Дає вам сили і терпіння!

Ваш шлюб без браку має бути -
Діток розумних вам зростити...
Про сварки й біль навік забути,
До ста літ жить і не старіти!


Рецензии