Свiт, позбувшийся чiткостi абрису

Свiт, позбувшийся чiткостi абрису,
Страхiтливiсть iз фарсом змiшав.
Та у щастя нема зовсiм адресу –
Щастя тiльки де ти не бував.

Зъiсти, вкрасти, зневажити кривдою,
Розiрвати людяный ланцюг,
Та бездарно життя своэ скривдити,
Бо не чули, що каже нам Бог...

Та байдужлива совiсть до закидiв –
У серцях залишився морок.
Та немаэ, авжеж, iнших закладiв,
Щоби вивчить наданий урок.


Рецензии