Собака. Пес. Костi життя

Я друзів мав... Кохання мав, мав горе...
І криками в аваріях літав
Хрустіли кості, звуків було море
Та просто так, у Данії бував

За небо фінське мабуть аж молився
Красивим до чого воно було
Та знову кості, знову я розбився
Чи тілом чи душею..... все одно

Не фарт в житті на кості мабуть стався
Мій ангел мабуть точно не хірург
Я з щастям на везіння розпрощався
Продав його, чи Бог мені не друг

Ламаються і знову десь зростуться
Мій лікар завжди буде тільки час
Забутись хочу............Хочу лиш забудуться
Й прокинутись я хочу вже без Вас

Собакою я хтів би далі жити
Хай в  руку, чи на серці буде кров
Щоб міг собі я горе зализати
Й здоровим я на ранок вийшов знов

Втомився просто кості ті зростати
Вже сильно перебило те життя
Та дійсно вже собакою тим стати
І хекати без людського ниття...


Рецензии