To support Isinbayeva
in Russia, and throughout the world?
where is their bilingual talent?
After Brodsky all of them froze?
If for all in the high jump
Isinbayeva is the best -
Even taking a drug on chest,
You can never repeat that.
And you can never cross the ocean
like our Konyukhov, with a ton,
with a ton of enhancing doping,
cause his rows are spiritual.
Undershot - it is not a tragedy,
not allowed - the weakness of cravens.
But the truth - it is always sprouting,
and your work is assessed by heavens!
***
Почему поэты молчат,
и в России, и во всем мире?
где же их билингвальный талант?
после Бродского все застыли?
Если мы по прыжкам в высоту
c Исинбаевой всех выше -
Даже допинг приняв на грудь,
так же точно - не повторите.
И не переплыть океан
вам, как Конюхов, даже с тонной,
c тонной допинга - просто так,
раз на веслах плывет духовность.
Не трагедия - недолет,
трусость слабости: не пустили.
Только правда всегда взойдет,
в Небесах ваш труд - оценили!
Свидетельство о публикации №116072506971