Лото

Рахують залпи терористів
бійці так званої АТО –
то на Донбащині бугристій
іде війна, мов гра в лото.
Кладуть жертовнії жетони
на кожну цифру в дикій грі.
А де не чутно хлопців стогін,
спокійно сплять проводирі.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Звучать по радіо новини,
рахує трупи знов АТО –
готують свіжі домовини,
криваве точиться лото.


Рецензии