Календарные миниатюры 1. Укр

КАЛЕНДАРНІ  МІНІАТЮРИ 1
 
Де НАШ АНДРІЙКО  ходить?, --
Ніхто того не знає…
Та тільки, як зачує,
Відразу і тікає!!!
Це дрогоцінний Паця
І ДОРОГА  ДИТИНА!, --
Неначе і не хрюка,
Але сама СВИНИНА..!
+++++++++++++++++++++++++++
Було в домі три підлоги
Два відра, один рогач..,
Не дають мені заснути..:
Всюди брязкіт, галас, скач!!!
++++++++++++++++++++++++++++
Грубий Федька сало лиже…
Каже: «Жаль, воно не дише..!?»
Та якби воно дишало,
Він тоді кричав би: «Мало!!!»
+++++++++++++++++++++++++++++
Скільки на небі всілякої вати..,
Мені ж довелося в аптеці купляти..!

Белая Роза, 2000…


Рецензии