Надумав

Я тебе надумав
Дивлячись на зорі,
Коли мовчки хрумав
Пиріжки надворі.

Зорі в небі темнім
Мигали привітно,
Мабуть,дуже чемні
Й милі відповідно.

Я тобі присвоїв
Все це, що побачив,
Я ж не із героїв,
Але вмить відзначив,

Що ти героїчна,
Справжняя красуня
І як зорі вічна
Й ти ще не бабуня.

Як прийшов додому
Малювати взявся
Даму не відому
І собі поклявся,

Буду я шукати
Тільки цю красуню
Щоб її кохати,
Не якусь там Дуню.

Сорок літ шукаю,
Та знайти не можу,
Мабуть і сконаю,
Не знайшовши схожу.
24.07.16.


Рецензии