сборка

Чаму ты мяне хапаеш?
Чаму я хачу цябе бачыць?
Хто ж мне падкажа,
Хто ж мне растлумачыць...

Гляджу i сумую.
Жадаю вярнуцца назад.
Са сваiмi жартую,
А у галаве разлад...

Прайшоў тыдзень.
Чакай наступны.
Чакай той дзень.
Будзе бой крупны.

Летишь туда,
А может нет.
Смотри тогда,
Когда рассвет.

Молчи, кричи, делай что хочешь.
Дыши, мычи, но только рядом.

І быццам з мінулага,
Я пачуў: "Азірнісь..."

Ты свет, который наполняет меня.
Положи свои руки вокруг меня.
Не забуду объятий нежных я твоих.
Не забуду прикосновения рук твоих.

Не ластаўка, а грач.
Пакутуй, а не кахай.
Не смейся, а плач.
Не жыві, а выжывай.

Подарите мне счастье,
дайте мне любовь,
и мы с вами будем
видеться вновь и вновь...

Шагай по краю.
Не упади.
Я подхвачу.
Вместе улетим.

Цемра прыносiць нягоды,
Беражыце яе унутры.
Ня важна, што шлях ад яе ня лепей,
Важна тое, што яна часцiнка тваёй душы...


Рецензии