Краса твоя!

КОСА ТВОЯ-КРАСА ТВОЯ!
ДIВЧИНОНЬКА ТИ МИЛАЯ
ЯКА Ж ТИ ГАРНАЯ БУЛА
НЕМОВ БИ IЗ КАРТИНОНЬКИ

СВОЇХ ОЧЕЙ НЕ ВIДВЕЛА
ТОБОЮ МИЛУВАЛАСЯ
ЧОМУ ХУТЕСЕНЬКО ПIШЛА
ЛИШ СЕРЦЕ ТО ПIДКАЗУЄ

ТА НЕХАЙ КВIТНЕ ТА КРАСА!
РIДНОЇ ТО КРАЇНОНЬКИ
ГАРНIШИХ ЖIНОЧОК НЕМА
ЯК НАШI УКРАЇНОЧКИ!


Рецензии