Баюся

Ты чуеш маі пахі,
ты чуеш як я дыхаю.
Навошта я цябе?
Ціха пытаю сябе.
І прыслухаўшыся да
маленькай дзяўчыны,
я зразумеў, што ты,
усё, что я ў жізні меў,
гэта толькі клопаты.
Я буду трымать цябе
побач са мною.
Баюся, што прыкіпеў
я душою.
І больш не адпушчу.
____________________
Больш.
Не.
Адпушчу.
Баюся.


Рецензии