Усi образи не стерти
(немає пінів комбінацій) —
забиті ними як nazi,
зализуємо як конверти...
Міряємося рубцями,
креслимо білі зони.
За ними — серця й вазони
обмінюються місцями,
щоби розбити ся ради
гарячих обіймів
до перших півнів.
А потім нові шаради —
копайся в лайні у пошуках істин,
ший свіжі латки на старі рани,
тримай контроль, закручуй крани,
будь обережним, аби не сісти...
Хоча інтроверти
у голові як у в'язниці:
чотири стіни думок і слова ниці...
Проте образи не стерти,
на жаль, не стерти.
Свидетельство о публикации №116072300263