Продався бiдняк

 Хто присвоїв у власність
Промисловість усю,
Мають грошики класні
За крадіжку свою.

Українці працюють
Якось вижити щоб,
Їх постійно грабують
Всі із зграї нероб.

Захопили і владу,
Бо продався бідняк,
Тож і вибрали Раду
Для багатих мордяк.

Бо заможних не куплять
Й втратять владу у мить,
З люду гроші тож й луплять,
Щоби бідних творить.

Як не крутишся нині
В нас Європи катма,
У багатій країні
Біднота скрізь сама.
22.07.16.               


Рецензии