У мiсячному свiтлi

Про що би написати в цьому світлі, яке так пізно заглядає у вікно?
Про те, чому так димно у повітрі ,
Чи може, як не стримує ніхто ?
Чому воно, те ніжне ,саме сильне,
Знаходить зрідка, де віддатися тобі?   
До мого дому підійде посильний,
В надії буде стукать у вікно.
Як розповісти вам,від чого в серці ниє?
Чому німіє,миготить душа?
Здається,більше так любити не зумію,
З роками є безжалісним те почуття.
У неньки мрій-зірок я прошу про натхнення ,
Розкрию вікна, Хай зі мною засина.
А ти ,як хочеш ,спробуй і зрівняй:
Болото й квітка.
Порівнювала так тебе давно.
Кому цей вірш, до чого тут кохання?
Якісь метафори,двозначнії слова.    
Я відчуваю змушене бажання,               
Невтомний біль, що пройде ,мов кіно.

Мій любий місяце, я кожну ніч вогню ,
На твоє світло ,мов примара, йду.
#ТериторіяМоїхВіршів #ріднамова


Рецензии